Zhorn Software
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
goppi
Posts : 13
Join date : 2019-01-24

Symbols are not displayed correctly Empty Symbols are not displayed correctly

Mon Oct 25, 2021 5:30 pm
Just trying to install stickies 10.1a and found that all symbols in menus are mangled. Tried installing 10.0d which shows the same problem. 9.0e works as it should.

Symbols are not displayed correctly 2021-110

Any idea what could be wrong?

THX for your help.
avatar
goppi
Posts : 13
Join date : 2019-01-24

Symbols are not displayed correctly Empty Re: Symbols are not displayed correctly

Mon Oct 25, 2021 5:34 pm
Just found the following lines in activity.log:

Code:
25.10.2021 18:20:04 [ERR_RES ] Unable to load icons font from within resource table
25.10.2021 18:21.06 [UNKNOWN ] Unable to load icons font from within resource table
25.10.2021 18:27:52 [ERR_RES ] Unable to load icons font from within resource table
Sooyke
Sooyke
Posts : 430
Join date : 2018-04-28

Symbols are not displayed correctly Empty Re: Symbols are not displayed correctly

Mon Oct 25, 2021 6:27 pm
This was reported earlier too and Tom Revell brewed a solution :

https://www.zhornsoftware.co.uk/support/kb.pl?q=00098

goppi likes this post

avatar
goppi
Posts : 13
Join date : 2019-01-24

Symbols are not displayed correctly Empty Re: Symbols are not displayed correctly

Mon Oct 25, 2021 6:48 pm
Thanks for the link which indeed fixes the problem.
Strange enough.
Sponsored content

Symbols are not displayed correctly Empty Re: Symbols are not displayed correctly

Back to top
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum